Botanical – vår nya familjemedlem (in Swedish)

Screen Shot 2016-04-07 at 20.20.03

I snart tio år har Earth People skapat och utvecklat verktyg för att hjälpa tjänster att prata med varandra. Ofta utan att tjänsterna egentligen stöder detta. Vi har byggt feta amerikanska bilkampanjer med konversationsteknik, reverse-engineerat Snapchat’s API till Europas första SnapChat-kampanj, hackat ihop det enda rimliga sättet att hitta bra band på SXSW, typ kopplat ihop MatHem med FindMyIphone och fått en hel del världspress på köpet.

Precis just nu pågår ett skifte, i vilket fler och fler tjänster bjuder in till utveckling av chattbottar. Det är via denna kanal som många kunder kommer att interagera med tjänster och varumärken eftersom användare har slutat installera nya appar. Tjänster som Kik, WeChat, Telegram och Slack leder denna bottrevolution, och nu när bottarna kommer till Facebook Messenger och Skype tror vi och många andra att detta kommer att explodera. Med detta som utgångspunkt startar vi nu en systerbyrå – Botanical.

Earth People lever kvar som vanligt och fortsätter göra internet en bättre plats för våra kunders kunder. Men vill du ha en bott – prata med Botanical.

/Peder, vd