Tippa Fotbolls-VM i en chatbot

Nu drar Fotbolls-VM 2018 igång och vår bot i Facebook Messenger för 1×2-tippning som vi gjorde till Euro 2016 får nytt liv. Chat-plattformen passar definitivt inte allt, men här glänser den faktiskt som en liten diamant. Enkelheten att komma igång, utan att ladda ned något eller skapa ett konto, få en liten ping varje matchdag och snabbt tippa dagens matcher – perfekt.

När andra 1×2-tips ofta går ut på att fylla i alla 64 (!) matcher på ett bräde, utan att veta hur lagen känns, så blir detta lättsamt, härligt och engagerande under hela eventet. De på kontoret som inte ens är så intresserade av fotboll börjar titta på matcher och peppa igång på hur det gått för lagen.

Det går att skapa ligor där ens vänner tävlar mot varandra, och – het ny funktion för i år: kasta emojis på varandra i highscorelistan.

Testa nu medan VM pågår: https://m.me/thefootballbot

/Fredrik