Blipp Blopp för barn

Förra året gjorde vi ett kul sidoprojekt som inte nämnts här: Blipp Blopp för barn – som blev grammisnominerad som “Bästa barnalbum”!

Barn behöver roligare kultur, och vad är roligare än pruttande syntar, fula röstljud och robotdans. Blipp Blopp för barn är en elektronisk barnskiva släppt på vinyl och digitalt, Earth People har agerat skivbolag. Andreas gjorde omslagsballonger i 3d och grafisk design, EP-arna Tvärvägen och Beem har gjort varsin låt, och vi har engagerat en rad grymma elektroniska musiker som Daniel Savio, Lisa & Kroffe, Andreas Tilliander och även rapparen Rikard “Skizz” Bizzi – under hans alias Monolåg.

Skivan släpptes i April 2017. Vinylskivan säljs på olika skiv- och barnaffärer i Stockholm, samt per post. Den finns också på Spotify och liknande tjänster – Länk till skivan på Spotify.

Alla medverkande:
Daniel Savio, Lisa & Kroffe, Andreas Tilliander, Beem, Tvärvägen, Franka, Råd Kjetil Senza Testa, The Bird Who Fell to Earth (Carolina Guillén), Trauma Trauma (Frans Carlqvist) och Monolåg (Rikard Bizzi).