Redaktören i fokus!

Redaktörens roll tas ibland för given, men för en större webbplats eller en digital plattform behöver arbetsflödet fungera för att redaktören ska kunna göra rätt saker. I vårt arbete involverar vi redaktörsbehoven redan i förstudien och sedan hela vägen till färdig produkt. Det ska gå att jobba fritt och effektivt, med tydliga ramar och tillräcklig flexibilitet.

Arbetet med en webbplats eller en digital tjänsts data och innehåll kan fungera smart och friktionsfritt, utan frustration och merarbete. Ett projekt kring en webbplats behöver inte bara handla om ett uppfräschat utseende, utan om att effektivisera arbetet och hitta arbetsflöden som fungerar för just er. Bra digitala projekt handlar lika mycket om saker bakom kulisserna som om det besökaren ser.

Vi på Earth People bygger digitala produkter och större webbplatser som ofta inkluderar olika dataflöden och integrationer. Svenska Turistföreningen, Telenor, Tasteline och Stockholms Handelskammare är några av våra kunder. Är du en redaktör med frustrerad vardag på grund av dålig plattform, eller en produktägare som ser brister i arbetsflödet – Hojta så pratar vi!